Wednesday, May 02, 2007

dag 2

Daniel har snorksovet hele natten og måtte vækkes kl. halv otte. Ikke en lyd har vi hørt fra ham, så han kan godt drænes for energi, men heldigvis er han jo også god til at give slip til søvnen.

I vuggestuen havde Daniel, allerede idag, en helt anden ro over sig. Sad roligt og fulgte med i sangene( og Dorthe, tak for sangene, både Bager Bro og den med de hoppende fingre synger de hernede, det ses tydeligt at han genkender dem), spiste riskiks og frugt. Udenfor fik han leget og gynget og undersøgt mere af dette pragtfulde sted, han befinder sig virkelig godt og henvender sig rask væk til de voksne også.
Vi havde frokosten med og det var særlig hyggeligt at sidde der og lure på hvad de andre havde med i madkassen.
Efter frokost gik vi hjem, det var vist tilpas for han vinkede glad og traskede afsted til klapvognen.

Imorgen prøver jeg at gå lidt dernede fra, mens de er ude at lege, jeg kan se han holder øje med hvor jeg er, men bruger gerne de andre voksne, hvis de står nærmere.

3 Kommentarer:

Anonymous Anonymous said...

Åh, søde vuggestuedreng og vuggestuemor, I klarer det jo så fint med lidt af gangen i rette tempo.

Gisp, jeg får det allerede helt mærkeligt ved tanken om, at det en dag bliver vores tur;o)

Kh. Iben

8:18 PM  
Blogger Sanne m.fl. said...

Kære allesammen
SELVFØLGELIG går det glat! Ligesom stort set alt andet med Daniel, fordi han er glad, udforskende, nysgerrig og imødekommende og fordi hans familie er rigtig gode til at læse ham og hans behov ikke mindst! :o)
Godt taget alle mand, og hils lige Käthe fra os, der savner hende og sig vi er glade for at Daniel i det mindste får glæde af hende, når nu vi andre må undvære! ;o)
KRAAAMMMM

8:56 PM  
Anonymous Anonymous said...

hej med jer
dejligt at høre at det går godt i vuggestuen, hvor er det dejligt i har mulighed for at starte i det små, ang sange så er det sange ungerne elsker, så helt forståeligt at den synges i vuggestuen, vi ses fredag knus dorthe

7:35 AM  

Post a Comment

<< Home