Monday, June 12, 2006

Og så bare p.gr.a en sut...

Dagen idag har været lidt speciel.
Startede helt fint kl. 05:44, trak den til den rigtige side af 06:00.
Op og spise, hygge på trappestenen udenfor, selvfølgelig.
Vække Christian og så den sædvanlige morgenrutine.
Formiddagslur fra knapt halv 9 til godt 11. Besøg af Faster og så egentlig træt igen ved 13-tiden, men kunne ikke rigtig sove.
Jeg skulle med min veninde til samtale på hospitalet, efter overstået operation. Så Allan havde overtaget en træt Daniel.
På hospitalet fik vi den bedste besked af alle, veninden er nu rask, helt rask. Skal "bare" lige have de sidste efterbehandlinger.
Det var helt vildt dejligt, det skulle fejres.
Da jeg kom hjem halv 6, havde svesken ikke sovet overhovedet. Allan havde forsøgt ALT, intet hjalp, trods det var Daniel stadig i rimelig godt humør. Besøg af Bedsterne og underholdt med lidt grødspisning.
Da kl. var 19:00, måtte det altså bare være sengetid. Det var vi ikke helt enige om Daniel og jeg, men drengen var træt, helt tydeligt.
Så ren, tør, mæt og puttet i seng, nægtede han at alligevel at tage sutten, hmm sutten det eneste vi ikke havde prøvet at skifte. Ned i køkkenet, for at hente en af de andre slags sutter og vips øjnene gled i og drengen sov.
Tænkt sig... en ny pakke sutter, havde nærmest spoleret en ellers pragtfuld dag, for sutfeinschmeckeren over alle. Stakkels lille dreng.
Ud røg de nye sutter og imorgen indkøbes så en ladning af det eneste mærke der kan bruges, Kvikly´s aller billigste.

0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home