Wednesday, June 21, 2006

Hurra

I dag er Daniel 8 mdr. gammel og vi har kendt hinanden i knapt 2 mdr.
Det er helt fantastisk så hurtigt man vænner sig til godt selskab.
Daniel udvikler sig fortsat, måske ikke med så stor fart længere, men hele tiden fremad. Han sover fra kl. 19 til 5 eller 6 om morgenen og så sommetider en time eller to mere efter at have fået mad.
Grød og noget grøntsagsmos, samt frugtmos bliver spist med glæde. Dog er kartoffelmos, endnu, ikke velkomment på menuen.

Jajaja jeg ved godt det er lidt uskarpt. Men han er da for sød her.

Når bare vi har klapvognen med kan vi tage hvor som helst hen. Daniel falder bare i søvn der og bliver ikke ked, når vi flytter ham til bil og senere til egen seng, næh han sover da bare videre. Vi praktiserede nogenlunde det samme med Christian, med lignende succes, så vi kan stadig sagtens tage på besøg ud over sengetid. Både på restaurant og hos familie og venner, det er dejligt. Vi har nu heller aldrig regnet det for nogen stor sag at have småbørn, altså i den henseende.

Christian meddelte i dag at han synes han har den sejeste lillebror, tjah det kunne vi jo ikke være uenige om.
Han glæder sig vildt til at få sommerferie på fredag, så han bliver fri for lektier. Efter sommerferien starter han i 5x, så er man da stor, hva ?

Sidste weekend havde vi hyggeligt besøg og var til fødselsdag, det gentager sig i kommende også. Vi håber på godt Sct Hans-vejr, så vi kan få startet sommerens første bål op og hygget med vin og "ristespidser".

0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home