Monday, July 10, 2006

Ferie,ferie ferie

Så har Allan fået ferie, de næste 3 uger skal bare nydes herhjemme, eller hvad vi nu finder på.
I aften skal Christian med morfar og mormor på camping sammen med Mads og Rikke. Der er en årlig begivenhed som han glæder sig til. Vi skal hente ham igen på torsdag.

I går havde vi besøg af John, Kirsten, Johannes og Zacharias. Zacharias og Daniel var på AC´s børnehjem samtidig og vi skulle have fulgtes ad ned efter drengene.
Det var rigtig hyggeligt at se dem alle 4. Drengene fik kigget hinanden an, men deres alder gør jo at de ikke lige leger dog var der en gensidig interesse, jeg tror Daniel synes det var sjovt med en på hans egen alder, hvilket nok bør fremskynde min opsøgen af legestue eller lignende.
Storebror Johannes er en rigtig dejlig knægt, en lækker charmetrold. Jeg er også helt syg med 3 årige for tiden, synes det er en vildt facinerende alder, så svær og så sjov.
Det kan godt være min rummelighed mindskes lidt, når Daniel bliver 3 og jeg selv skal konfronteres med den hele dagen, hver dag. Nu må vi se.

Det er nu meget meget tæt på at Daniel kravler, han vil så gerne og kæmper for det, men det driller stadig lidt.
Hans store nysgerrighed kommer også til udtryk i, at det er lidt sværere at få ham til at spise og sove, når der er andre til stede. Men det er helt fint for han får sovet godt om natten og mad skal han nok få guffet, når han er rigtig sulten.
Allan og Daniel har et trick hvor Daniel rokker fra side til side samtidig med at han storgriner, når Allan siger gyng gang. Det optræder de gerne med, til stor glæde for det taknemmelige publikum (læs: familien).

0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home