Sunday, August 20, 2006

Endnu en månedsdag


I morgen bliver Daniel 10 mdr. I forbindelse med en 3 mdrrapport til Etiopien, skulle vi lige ridse op, hvordan vi synes det går med ham.
Godt synes vi, han kravler jo på livet løs, rejser sig op af alt og slipper øver sig i at finde balancen, mister den, men finder den igen og igen og igen.
Han knokler stadig med stor flittighed og er ovenikøbet begyndt på det sproglige også.
Når han får NEJ eller DET ER FORBUDT, svarer han igen og skælder ud eller aber efter i tonefaldet. Når vi siger HEJ, SOV GODT/GODNAT, FARVEL eller SÅ, ja så prøver han tit at sige det samme.
Han laver ofte spas med os og hvis vi går hen mod ham,når han sidder på gulvet, kan han finde på at storgrine og stikke af.
Han klare snildt trapperne op til 1 salen, og er ved at fange fidusen, hvordan man kravler ned igen, dette er dog ikke specielt interressant, men det skal nok blive lært.
Han har lært at vinke på bedste dronningemanér og kan for det meste sætte det sammen med at det er når folk går, det skal bruges. Ellers kan man jo altid scorer et par billige point ved bare at sidde og vinke, smile og slå smut med øjnene, hvem kan stå for det ???????
Han kan have lidt svært ved at give slip og lade søvnen overmande sig, men langt de fleste dage går det nemt og ligetil.
Sover stadig fra 8-9 om aftenen til 7-8 om morgenen, en god lur omkring frokost og sommetider en lille sidst på eftermiddagen.
Og hvordan gik det så med grød"kampen" ja OTA og jeg fører stadig og jeg er ret sikker på at vi beholder pladsen på sejrsskamlen.

0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Home