Tuesday, August 08, 2006

Fødselsdag og frisør

Idag har Christian haft fødselsdag. 11 år er han blevet.
Daniel vågnede allerede kl halv 7 så vi var oppe da fødselaren kom spændt trippende ned af trappen godt 7.
Gaverne blev fundet frem og det var en lykkelig dreng der åbnede pakken med hans 1. mobiltelefon, en læææææænge ønsket "nødvendighed". Der blev brugt et par timer på at finde ud af funktionerne samt afsendelse og modtagelse af sms`er.
Ved 11 tiden spiste vi brunch på en cafe i byen, et nyt og udmærket sted. Efter en lille osetur gik (ups en sms igen) det hjemad igen.
Hygge, besøg af bedstemor, flere sms`er og gensyn med Narnia på dvd inden aftensmaden, der bestod af det årlige bidrag fra McDonald. Vi hentede "maden" hjem i haven, vældig hyggeligt og Daniel fik smagt sin første nuggets, hhhhmmm.
Nu ligger fødselsdagsbarnet tilfreds i sin seng og glæææder sig til 1. skoledag i 5x, nå ja glæder sig er måske så meget sagt, men han har haft en god sommerferie og jeg ved han glæder sig til at være sammen med alle vennerne igen.

Festen i lørdags gik rigtig godt, hyggeligt som sædvanligt. Christian fik mange gode gaver, gavekortet til Dragons Lair er indløst, så alle ønsker er vist opfyldt. Men lur mig om der ikke dukker nogle nye op inden julegaveønskesedlen skal skrives.

Men hov hvad blev der af det med frisøren. Jo da vi gik hjem droppede vi lige ind hos Allans frisør, for at få Daniel klippet.
På skødet af far og med mor og storebror i hånden, gik det ret godt. Det var dog en lidt mut og skeptisk mine, der viste sig da trimmeren rumsterede i nakken, men med vanlig modighed stod han det igennem og resultatet er.... ja se selv


Vi synes han er, om muligt, endnu skønnere og fræk at se på.

4 Kommentarer:

Anonymous Anonymous said...

Hjertelig tillykke med Christian !
Ja det er utroligt, at vi andre (?) har overlevet en barndom uden mobiltelefoner. Well, den er nu rar at ha. Vores den store har også en, og vi kan altid få fat på hinanden, så alt i alt er den ok.
Ja ham Daniel er sq skøn, både med og uden hår !!!
Vh
Helle Læsø

12:16 AM  
Anonymous Anonymous said...

Det lyder som om i havde en dejlig dag igår igen, og lader til at i har mange af dem pt.
Tillykke med Christian i går! Vi har hørt fra pålidelig kilde, at alle hans gaver "sidder fast" på ham, også hatten. Fedt!
tænk sig at så kort hår alligevel krøller så meget. Han ser rigtig fræk ud.
Knus faster Camilla

11:10 AM  
Blogger Sanne m.fl. said...

Hej alle
Tak for sms, Christian. Den var kort men fyldestgørende! ;o)
Tillykke med det nye hår, Daniel. Det klæ'r dig. Du der dejlig ud.
Kærligst alle os

9:20 PM  
Anonymous Anonymous said...

Tillykke med fødselsdagen til storbror :-).

Daniel er bare også SÅ fræk og lækker med det nye look :o))

Mange hilsner
Bente (fra Zonen)

10:31 PM  

Post a Comment

<< Home